KONYA / BEYŞEHİR - ŞEHİT OSMAN ÇINAR İLKOKULU

ŞEHİT OSMAN ÇINAR İLKOKULU

Esentepe Mahallesi Özdilek Caddesi 225. Sokak
Vizyon
Çağdaş öğrenme tekniklerini kullanarak, öğrencilerin, gelecekte gereksinim duyacakları üretici anlayışa, yeteneğe ve değerlere sahip olmalarını etkin, lider kişilikleriyle tanınmalarını sağlayacak, özgün bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir.İnanıyoruz ki; Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliklidir. İnanıyoruz ki; Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.İnanıyoruz ki; Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır, verimli bir şekilde çalışırız.Birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.Biz farklıyız, yetenekli, enerjili ve coşkulu ve üretkeniz.
DAHA SONRA EKLENECEKTİR.
ANASINIFI 08:00 13:00 İLKOKUL 08:30 14:45