KONYA / BEYŞEHİR - ŞEHİT OSMAN ÇINAR İLKOKULU

Şbt

4/A Sınıf Öğretmeni Ramazan ÇOLAK yönetiminde, öğrenciler şiir dinletisi etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinliğimize öğretmenlerimiz ve öğrenci velileri katıldı. Çok güzel bir etkinlik oldu. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bize böyle muhteşem bir gece yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor. Takvime göre her ay değişik etkinlikler yapıyoruz.

10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA PROGRAMI

KIZILAY HAFTASI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Haz

Ocak ayında başlayan Portekiz, Türkiye ortaklıdır. Proje amacı, doğayı korumak yaşanılır kılmak ve bilinçlenmeyi sağlamaktır. projemizde artık sona gelindi. Çalışmalarımızı tamamladık. 30 hazirandan önce de kalite etiketi başvurumuzu tamamladık.

Haz

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin Malta İtalya Portekiz ile ortak olduğumuz eTwinning projemiz ‘Two Mighty Young’ çalışmalarında sona gelindi. Projemiz okul öncesi müfredatı ile ilişkilendirilmiş ve çalışmalarımız okul öncesi öğrencilerinin neler başarabileceklerinin farkına varmalarını sağlamıştır. Bu hafta Kalite Etiketi başvurusu yapılacaktır.

Haz

Okulumuzda katıldığımız e twinnig projelerinden bir tanesidir.  Amacı: Geçmişten günümüze Dünya'da ses getirmiş kısa film, müzikal ve tiyatroları incelemek, yeniden anmak, kısa film ABD tiyatro kültürleri arasındaki farkları görmek, bu farklılıklardan yola çıkarak kendi kültürümüzü geliştirmek, yazmak ve yazmak. animasyonlu kısa filmler ve oyunlar.

Haz

Öğrencilerimizle birlikte katıldığımız projenin amacı; kendimize özgü matematik bloklar tasarlayarak matamatik binaları yapmak. Polonyadaki kurucumuza bu yaptığımız blokları göndereceğiz ve bu ülkelerden gelen bloklar birleştirilecek ve uluslararası matematik binası oluşacaktır.

Haz

3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE KATILDIĞIMIZ BİR E twinnig projesidir. Sebze ve meyve kartları yaptık. dans ettik,oyunlar oynadık. Yöresek hamur işlerimizi yaptık ve tattık.

Mrt

Tarihi Beyşehir Taşköprüde düzenlenen Dünya Su Günü etkinliğine katıldık.

Mrt

Okulumuz çok amaçlı salonunda Şehit Osman Çınar İlkokulu ve Şehit Abdullah Şimşek Ortaokulu öğrencilerininin katılımıyla programlarımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize taşekkür ederiz.